oo oo vad det e skönt att va naken

Jag har varit ute och läst en massa bloggar på senaste. De flesta verkar skriva om sitt eget liv och inte minst om vad som händer runt om i värden. Nu när jag börjar tänka efter så har jag inte en aning vad som händer där ute. Jag kollar väldigt sällan på nyheterna. Min insyn i resten av världen består egentligen bara av metro och snabbtittar på löpsedlar och sen själv klart skvallret på praktiken.


 Det finns inte många ställen som det skvallras mer än i lärarrummen.. här kan världens lilla skit grej bli jordens undergång. Det nyaste just nu i tantsoffan, är att en man i vårat fina vårväder fått för sig att sola naken. Jag ska för och främst säga att jag tycker att bara det låter farligt. (Kan höra mammas röst i huvudet ... "Du använder väl ordentligt med solskydd nu, så att du inte bränner dig. Du vet hur det gick förra gången" !!)


Men men, det var egentligen inte det som var grejen. Utan denna troligtvis lite smått förvirrade man hade lagt sig mellan två skolor... tanterna i lärarrummet var i upplösningstillstånd!! Och jag kunde inte sluta tycka hela grejen var lite festlig ^^ samtidigt som jag inte kunde låta bli att tycka lite synd om mannen. På högstadiet kan du nämligen bli mobbad för vad som helst. Att ha på dig fel tröja till skolan kan ha förödande konsekvenser, och denna killen är spritt språngande naken mitt på skolgården. Detta är ju värdens drömläge för vilken mobbare som helst. Denne mannen måste haft ett helvete när han skulle ligga där och sola i den varma vårsolen. Jag kan se det framför mig, och Nej han kan inte ha haft det lätt med en massa moppe killar som cirkulerar runt honom, fjortistjejerna som står och fnissar med sina mobilkameror i högsta hugg. Som att detta inte är straff nog för hans lilla misstag så anmäler lärarna på skolorna mannen också. Så gott folk om ni nu tvunget måste njuta av vårsolen tänk en extra gång på vart ni lägger er, och som min mor skulle sagt "glöm inte att smörja in er"               


vissa saker är alltid roliga

Efter en utomordentligt tråkig helg som mest bestod av dåliga ursäkter till att inte plugga. Så längtar jag redan till nästa helg. Men innan dess ska man kämpa sig igenom en vecka till med skola.  Och konstigt nog så tror jag denna vecka kan bli rätt rolig. Men men nog om ointressanta saker.

I all uppståndelse runt björn Gustavson och andra komiker så är det lätt att glömma bort klassikerna. Som tur e så finns det härliga människor som påminner en ibland. Så jag tänkte sprida budskapet vidare ^^  

                  


Från två språkförvirrade killar (Albin&Olle

I dag har jag hälsat på (på)* sjukhuset. Att man behöver sitta och vänta i sjukhus är nog inte nytt för någon, men att sitta och vänta i tre timmar när man redan hade bokat en tid då tycker jag det börjar gå lite över min smärttröskel . Jag vet att vi ska vara ett av de bästa folkslagen på att köa. Låt oss inse  att står man i kö 1,5 timme för en åkattraktion som tar 36 sekunder så är det något som inte står helt rätt till. Ungefär samma sak var det för mitt lilla besök också, med små skillnader.  te.x under de tre timmarna jag satt och väntade hade jag inte ens 36 sekunder av oförglömlig glädje / illamående att se fram emot. Å rätta mig om jag har fel men jag vet ingen åkattraktion som sticker sina betalande gäster med små vassa nålar och tömmer dem på deras blod.  Det Liseberg och andra nöjesparker kan börja med är där emot att börja boka återbesök och ha söta sköteskor i vita rockar som säger "välkommen åter" (e det bara jag eller flörtar hon med mig^^)    
*Gud vet vad det borde stå.        


jag ska försöka bättra mig

Oj det var länge sen jag la in något nu. Helgen var galen, det var en av de bästa festerna på länge. (Tack för den Oskar) veckan har däremot varit hemsk. Det var länge sen jag var så här sjuk. Jag har inte saknat det. Visst jag får vara hemma och slappa. Men när det är helt ofrivilligt blir det inte samma nöje i det.


Dagens i-lands problem går helt utan konkurrens till våra proppar. De har två dåliga vanor: 1 att gå sönder lite när som.( helst när man är inne på toan ) 2 när man väl kommit ut från "the toliet from hell" så upptäcker man att paketet med 5 proppar (som jag köpte förra gången detta hände) på något mystiskt sätt  tagit slut. Jag vet inte hur det går ihop, mina matematiska kunskaper har aldrig varit på topp. Men att 5 -1=0 måste proppföretaget känna massa pengar på. Så vad gör man när man står där med ett bultande huvud (ska skrota det där städskåpet) man skickar sin lille kusin till att köpa dem medans man själv sätter sig och vilar lite till ... vadå jag e sjuk.      


Inget dolt meddelande alls

Men men men det är de tre orden som sitter fast i mitt huvud just nu. Jag lever för tillfället många killars dröm liv.
 

Frihet: jag har ingen som säger åt mig vad jag får och inte får göra, ingen mamma som sover på krossat glas så hon verkligen ska vakna när man kommer hem för sent på natten. Ingen flickvän som kan insistera på hur jag ska leva mitt liv. Ingen fotboja runt vristen................... Och inget jobb jag måste infinna mig vid varige dag kl 8 och ingen klocka som befriande ringer kl 16:10 när det är dags att gå hem. nej jag är friare än jag någonsin varit innan.


Ekonomiskt oberoende: har man inga pengar kan man knappast vara beroende av dem :P stämmer måttligt, men pengar har inte oroat mig på länge nu.


Fritid: måste erkänna att jag har galet mycket av det för tillfället. I dag har jag övat min Darth Vader  röst i vår enda karaff idag..... ^^  jag börjar bli galet bra på det. Jag kan om jag vill spendera en hel dag framför tv utan att hamna efter i skolan. Så där har jag inte heller något att vara ledsen över


Men men men. Men visst saknar man mammas mat och en flicka som vill bestämma över ens liv. Fotbojan på vristen var onekligen spännande.  pengar vill man naturligtvis alltid ha mer av, som alla andra. Och för mycket fritid blir konstigt nog tråkigt i längden det med.   


Chuck Norris

Tjejer man kan inte leva med dem eller utan dem... Där ser man, man kan börja ett blogg inlägg med en klyscha................................ enough said Äntligen onsdag ..... jag e galet trött. Å sitter å funderar på lite olika saker man kan hata värden för precis som jag gör varige onsdag morgon. Denna gongen blir det min redovisning av ett projekt vi har arbetat med på skolan, som får de flesta gloporden kastat efter sig. Men jag ska inte klaga för mycket, redovisningar på flum projekt kan bli rätt intressanta.. ibland.

I brist på fantasi så låt mig avsluta med lite Chuck Norris citat


 Chuck Norris can kill two stones with one bird.


Chuck Norris does not sleep. He waits.


There is no 'ctrl' button on Chuck Norris's computer. Chuck Norris is always in control.


Chuck Norris doesn't read books. He stares them down until he gets the information he wants.


Dessa och många fler Norris citat finns här    Chuck Norris    


Stökigt!!

Sing star ...... ett spel som kan få även de blygaste av människor att sitta och skråla i tvsoffan. Det var just vad jag gjorde igår kväll. Den som sagt att man behöver alkohol för att göra bort sig hade blivit rätt häpen om han /hon var med i går. Jag klarar mig alldeles utmärkt utan. Olle såg nästa förvånad ut när jag kom hem " va drack ingen ?!?!?!" . nej alkohol behövs verkligen inte för att ha roligt..... det gör det bara lite lättare. 

 

  Men jag antar att det inte är något nytt för någon egentligen. Som tur är har jag häpnadsväckande nyheter på lager. Mitt rum ser för till fället ut som ett kulturhistoriskt minne direkt från andra världskriget.  Jag vet att det kommer som en chock för många men det är tyvärr helt sant. Men vem har tid för att städa när man har så mycket annat och göra men så lite tid. I dag jag virkat, spelat xbox  med olle i ca två och en halv timma. Tagit itu med en väldigt besvärande tuss i navlen, och nu sitter jag och kollar på en väldigt viktig film (Dukes of Hazzard) vi har nog alla saker vi verkligen inte vill göra men jag börjar in se att när det gäller städning blir det bara värre om man skjuter det framför sig. Därför ska jag ta tag i det i morgon..... eller på onsdag.... Eller ja vi får se när jag får tid för det                     


En lång fredag kväll


 Det är fredag och jag har inte lust att göra något. Kan inte sluta känna mig skyldig när man väljer att sitta hemma en fredagkväll. Men nu sitter jag i alla fall här och väntar på att Simba ska återvända. Det är en kväll som denna man önskar att man inte var singel. Jag och Olle satt nämligen och spelade lite xbox.( Army of two... lätt värt att köpa) precis när vi börjat kommit i gång med allt meningslöst dödande så kommer gloria (Olle's flickvän)och förstör allt. Nu sitter de inne på Olles rum och myser. nej nej jag klandrar dem inte..... ( jäkla svin.) Nej jag bara insåg att jag har ingen eller inget att mysa med. Mitt rum är så att säga mysfritt just nu. Det mysigaste jag kunde hitta var en kudde man kan stoppa in fötterna i, en hel festlig sak jag fick från Johan för länge sedan. (Du räddade min kväll) nu sitter jag här under en filt med en stor kopp varm oboj (tänkte testa sodastreama den) och ett par extremt varma fötter. Vem behöver flickvän................................................               


Falska toner

Denna torsdag har ägnat åt svarvning. Tjusnigen med svarvning är att man inte har en aning om vad man kommer göra innan man e klar (det blev en droppljusstake, om ni nu undrar)där emot har man en massa tid att tänka på. Vilket av erfarenhet inte är bra för mig. Jag vet inte om ni någonsin har fått för er att ställa er och nynna på en låt, när ni inte har så mycket att göra. Jag har en dålig vana av att göra just detta. 

Clamour For Glamour  blev den stackars låt jag började misshandla. Jag vet inte vad det är med den låten, jag tycker verkligen inte alls om den(särskilt inte efter denna dagen) men den vägrar försvinna ur mitt huvud. Det blev inte bättre av att jag inte har en aning om hur den går, så jag blandar ihop den med en massa andra låtar. Det lät minst sagt för jävligt. Jag är en lillebror så jag vet att jag är bra på att irritera folk men i dag höll jag på att driva mig själv till vansinne.image34
           

(nej vi kommer aldrig bli vuxna...........)                  Komihåg
  1. Ta med mp3 till skolan i morgon

kampen kan börja

Vissa människor går runt och funderar på meningen med livet. Andra har fulltupp att tänka på vad de ska gör med den korta tid de har fått. Sen finns det en del människor som ägnar sig åt viktiga saker. Precis som jag har gjort i dag. Jag vill besvara den eviga frågan. Vem är i egentligen roligast Johan Glans eller Björn Gustavson. Jag kom dessvärre inte fram till något men hade jäkligt skoj medans jag gjorde mitt nässtan helt vetenskapliga test.


Så ni får avgöra själva


Johan Glans


Björn Gustavson


onda pengar

Bloggandet verkar fort sätta att växa fler och fler skaffar bloggar och internet fylls snabbare med mer och mer skit. Människor som klagar om allt och inget. Jag läste en blogg idag där det var en kille som klagade över att han hade det för LÄTT i skolan !! stackars kille..... så jag tänker inte vara sämre.


 I dag så hittade jag nämligen en tjuga på spårvagnen. Fattig student som man är så blev jag skitglad (fem kronor från en baguette) men precis när jag skulle sträcka mig för att ta den så greps jag av panik. Tänk om det är någon som har lagt den där för att jävlas med mig. Man har ju hörtalas om skumma människor som gör allt för att få slå ner någon. Jag vill inte bli halv ihjälslagen för en ynka baguette...(kanske för två...) jag kollade snabbt runt i bussen och fann att den enda som satt i min del av vagnen var en 80 årig tant med käpp. Även om käppen såg rätt skräckinjagande ut så bedömde jag henne som relativt ofarlig. Jag sträckte mig på nytt efter tjugan men ångrade mig igen när jag insåg att det finns ju övervaknings kameror överallt på den här jäkla spårvangen. Är det något sjukt tv program som har startat igen, där de limmar fast tjugor på sätena.  Så att hela Sverige kommer sitta och skratt åt mig framför tv ikväll..... nej den lätta går jag inte på. Jag lät tjugan ligga kvar och gick lite argt av spårvagnen. Medans jag gick och tänkte på vilka skumma tv program det finns nu förtiden så insåg att allt detta tänkande på baguetter fått mig skit hungrig........ Jävla tjuga !!!!!!  //uppgivna hälsningar från en 25 kronor fattigare Albin.


Jo vissa borde verkligen fundera över om de borde blogga. Jag funderar dagligen på att göra världen en tjänst och sluta. Men hittills tycker jag det är rätt skoj att förstöra internet med onödigt skräp.   


Om man vill så går det. Går gör man oftast på en väg, och där det finns en väg kommer det för eller senare en stoppskylt.                     


svensson genen slår till igen

En helt vanlig tisdag ... ja nästa i alla fall. Människor klagar över att gå i väggen. I dag gick jag genom golvet.(slå den om ni kan) Det var en pinsam upplevelse... en inte ont anande praktikant som inte bara lär barnen hemska ord utan trampar sönder golvet i slöjdsalen. Blir däremot rätt populär^^ så för alla er lärarpraktikanter där ute, det är bara att få alla andra lärare emot dig och skämma ut sig totalt samtidigt som du säger några fula ord i fallet... its bulletproof .  Jag stod där som ett fån med halva benet nere i golvet och tittade upp på mina små elever som inte kunde låta bli att se lite belåtna ut.( de onda små kräken :P) skollednigen sa i alla fall att de inte alls hade fuska med bygget, utan det var vad de kallade ventilerade golv. Jag e skeptisk men ajja.             


o nödigt att läsa

Jo jag lever fortfarande. Jag har hunnit med alldeles för mycket för att orka skriva om allt denna veckan. I snabbhet så har jag träffat en massa gamla vänner (långt ifrån alla jag ville träffa). Blivit ökänd, badat, svikit förtroenden, åkt till tyskland (jag körde Gislaved-Tyskland-Gislaved i ett kör.. I'm a truck driver yes I'am), haft en Johanna på besök, legat å latat mig en hel dag.(woohooww) å för att avrunda allt blivit av med en god vän. Denna vecka har minst sagt varit en bergodalbana. Av känslor, skratt och tårar. Även om jag verkligen kunnat hantera saker på ett bättre sätt så tror jag ändå att allt som hänt är för det bästa, jag har äntligen fattat mitt beslut. Nu ska Jag äntligen skaffa min råtta. Jag tror att det finns typ tre människor som överhuvudtaget kommer fatta detta in lägg.(om ens de gör det) till er tre. Hoppas att livet blir lite mer smärt fritt, bada har aldrig varit så skoj, och tack för att du finns.


Den största nyheten lämnar jag till sist. Jag har blivit av med min säng!!! Min kära säng. Hur kan du lämna mig ? Alla minnen vi hade, nu sitter jag här på en liten 90 säng!!! Hur ska jag kunna sova på denna. Den ser ju ut som en docksäng i jämförelse. Jag är förtvivlad ensam och rädd. På den ljusa sidan så kommer jag nog inte behöva sova med tre killar någon sin igen... eller man kan ju i alla fall hoppas på det. Inte för att det inte var mysigt killar, men jag har ju ett rykte att tänka på :P                                            


RSS 2.0