I always thought something was wrong with the universe


"Six by nine. Forty two."

"That's it. That's all there is."

"I always thought something was fundamentally wrong with the universe"


Meningen med livet

Min nära-döden-upplevelse i går har fått mig att tänka på mitt liv lite. Jag vet vad ni tänker nej inte ett djupt inlägg om hur vi alla ska leva våra liv. Men vad ska ni göra åt det.. haaaa!!
 

Jag har kommit fram till att jag som många andra aldrig är nöjd utan hela tiden går och drömmer mig bort. Antingen till det som har varit eller det som kommer bli. Men konstigt nog fann jag mig idag i en märklig situation. För ett kort ögonblick var jag nöjd. Den känslan försvann rätt snabbt igen när jag insåg att jag hade 2 timmar kavar att göra klart min väska på. (som förövrigt är rätt snygg nu fast den inte är riktigt klar.) Iaf så fick det mig att höra en vis gammal datanörds ord eka i mitt huvud. "men vad fan ditt noob nöj dig med det usla skit liv du har. Å var jäkligt glad att du inte respawnar om någon pk 'are är snäll nog att avsluta din dåliga ursäkt för det du kallar ditt liv." jag har som motto att inte lyssna på datanördars livsråd. För om en människa som sitter som en gam framför datorn 24-7. Så är risken stor att han tagit många felsteg under sitt ängsliga liv.. men detta hängde på något sätt med. Kan varit för att samtidigt som han kritiserade hela min existens så ägde han mig enkelt (hårt) på cs. (ett spel som förövrigt aldrig riktigt har intresserat mig)


image10
(helt okänna föttre. men tyckte det var en mysig bild)

Nej jag tänker inte ge er nåtot råd till hur ni ska leva era liv jag har fullt upp att leva mitt eget. Men jag hoppas att ni någon gång känner känslan jag hade i dag. Det var rätt nice även om det bara varade i 2 min.Dagen citat:

meaning of life, universe and everything is 42          


Se döden i vitögat

Jag hade en nära döden upp levelse idag. Jag berättar inte vad som hände.. Det är för mig att veta och för er att undra över. Men det slog mig i alla fall att jag ska ta bort all dålig musik från min mp3. Ja konstigt nog såg jag inte hela mitt liv susa förbi framför mina ögon..(jag är lite besviken) nej min första tanke var. Doooh !! ska jag dö till den här låten!?!?!? Beauty School Dropout är inte precis vad jag kulle kalla en bra avslutning på ett liv. Tänk er själva ligga blödande på golvet och det sista ni hör medans ni tar era sista andetag är:


Well they couldn't teach you anything,
You think you're such a looker,
But no customer would go to you unless she was a hooker!

Baby don't sweat it (Don't sweat it),
You're not cut out to hold a job.
Better forget it (Forget it),
Who wants their hair done by a slob?


Så här sitter jag nu och uppdaterar min Ipod. Och jag måste säga att det finns rätt lite musik jag skulle tänka mig dö till, det kommer bli en ganska kort spelningslista. Men kom gärna med förslag.           


En solig start på en bättre dag

En välbehövd sov morgon och allt känns mycket bättre. Ibland är det skönt att få bestämma sitt eget schema =P


Nu har jag bestämt mig det blir Gislaved i helgen, fick erbjudande att sova med Johan.. Vem kan tacka nej till det :P frågan e om Gislaved e sig likt utan en mamma eller någon annan familjemedlem över huvudtaget för den delen. 
Jag vågar inte säga mer om vad som kommer hända i helgen. Som alla vet är allt jag vill göra antingen omoraliskt, olagligt eller fettbildande ^^


Dagens citat:

  None of us are virgins, life has screwed us all


Har du lite att göra ??

Nu är det dags att jag delar med mig lite av den erfarenhet jag har skaffat mig under mina extremt långsamma 20 år

Inte för att jag tror att alla fina människor som läser min blogg har lite att göra men ...... ja ni läser min blogg så ni kan inte vara så extremt upptagna

Men när ni nu finner er i den situationen så gör som jag ^^


1.       Titta på tv, och upprepa allt som sägs med en Italiensk dialekt (kan uppe hålla dig i åtminstone 5 - 10 min)   


2.       Busring.(Väldigt underhållande) Men det kräver disciplin. Komihåg att säga vulgära ord gör inte samtalet roligt. Men att få en annan människa att göra det är svinskoj.


3.       Hoppa av en stol med stängda ögon och låtsas att det är en pall (du måsta vara smått galen för att klara denna)  Hoppa inte av pallen på en gång, bygg upp nervositeten. Föreställ dig ravinen precis under dina fötter känn vinden blåsa i ditt ansikte ta ett långsamt steg mot kanten.... AHHHHH!!!


4.       Bränn saker med ett förstornings glas  (hehehehehe som alla vet har bränna saker alltid fascinerat pojkar mellan 8 -11 år men varför låta dem göra allt det roliga ?? )


5.       Klia dig själv..... kom igen gör det.. ja även om inget kliar... föralldel gör det... känns det inte rätt skönt ^^


6.       För sök att inte tänka på isbjörnar (De är galet svårt för om du försöker  kommer du bara tänka på att inte tänka på isbjörnar. Om du inte försöker kommer du ändå tänka på isbjörnar förr eller senare.)


7.       Håll andan( galet tråkigt men jag kan lova att tiden flyger förbi)                  


mmm glass

Oki jag gillar inte att låta deppad. Men jag visste att detta skulle bli en dålig dag. Min väska går inte att hitta den har försvunnit från denna jord, till sammans med den väskan jag höll på att sy och 600-700 kronors skolböcker. Som jag nu måste köpa igen. För att vara positiv så e det iaf bok rea ... jag vet vad ni tänker var hade du den sist?? som dagisbarnet jag är. Så är jag långt före er. Det första jag hör när ja tappar bort något är nämligen min mammas ljuva stämma," vart hade du den sist" eller ännu bättre " har du letat där du hade den sist". Mitt svar blir nu och som alltid. Om jag hade vetat vart jag hade den sist skulle den inte vara borta nu!! för övrigt har allt gåt åt hel***  i skolan i dag. Fick där i mot en lite uppmuntrande tanke ... Det kan inte gå värre i morgon^^ 

      image9
som tur är har jag min räddare i nöden. Glass kan få vad som helst att verka lite lättare.  


God morgon

Då var det en ny dag. Om nu onsdagar räknas, För mig är onsdagen den dag man inser att man bara klarat hälften av veckan. Kalla mig vad ni vill men denna dag går inte vara positiv på. I dag ska jag göra klart större delen av min väska om jag bara kan hitta den jag har redan letat i en halvtimma i min lilla lägenhet. Men allt dyker alltid magiskt upp någon gång precis efter jag slutat leta. Så det e min sluga tacktik just nu....image7

(Behöver jag ens säga något?? men Tobias jag är lite besviken att du inte sagt något)

Just det blir Gislaved till helgen.  Pappa var ut slängd på gatan över helgen (det verkar ligga i våra gener) så då blir det kära gamla Gislaved i stället. Jag har inte varit där sen ny år, det ska bli skoj att se vad som har hänt (troligt vis inget alls om jag känner min gamla hem stad rätt) jag hoppas iaf på att det blir en grabbig grabb kväll med det gamla gänget. Om ni nu inte åsså åker bort till onödigt avlägsna ställen.  


Olles spalt =P

Olle bjöd tillbaka lite efter helgen slit. Och gjorde chokladpudding åt mig i dag.(wooohhoowww) Medans vi satt där och kollade på Carolina Gynning. (förövrigt ett grymt skumt program helt utan handling) så gjorde jag dagen upptäckt. Olle e en liten filosof ^^  Därav får han en helt egen rad på min blogg :P

  Dagen citat: Jag njuter av livet istället för att leva det.


Några saker jag måste göra innan jag dör

Några saker jag måste göra innan jag dör


1.       Hoppa fall skärm   (nej jag har inte glömt David, jag väntar fortfarande)


2.       Åka på en jorden runt resa  (helst utan att någon vet vart jag tog vägen)  


3.       Spendera en hel dag med att bara äta skräp mat utan att känna mig hemsk (hmm tror redan jag gjort det men helt klart värt att göra igen)


4.       Lära mig ta en komplimang (nja låt oss inse att det aldrig kommer att hända)


5.       Duscha i ett vattenfall (helst ett varmt, men vem kan vara petig när det gäller vattenfall ?)


6.       Rida på en kamel (i öknen inte och i en liten park i småland)


7.       Lära mig spela gitarr


8.       Spendera en jul på en varm strand med en pina colada i handen (mm hänger du med Tobbe)


9.       Åka luftballong (i Afrika)


10.    Gå på en grymt stor rock konsär (skiter fullständigt i vilket band)


11.    Skaffa hund


12.    Spendera en hel dag med att kolla på ALLA Star Wars filmerna. (jag kan inte kalla mig nörd innan jag lyckats)


13.   Åka skidor i alperna


14.   Bygga ett hus


15.   Läsa en bok utan att någon säger att jag måste (e osäker på om jag någonsin gjort det :P)


16.   Vara en bestman


17.   Bli gudfar


18.   Lära mig etikett (nej jag har det inte och tror aldrig jag kommer lära mig)


19.   Sluta fixera vid att man måste hinna med i livet och börja leva det i stället (ska nog börja med det nu)   


Mer eller mindre medvestlös

Jo då det blev vfu i dag ändå även om jag var mer eller mindre medvetslös. Det e alltid lika intressant att vara ute och praktisera. Dagens ungdomar är lika dåliga som jag på namn, jag har blivit kallad allt från byggare bob till Martin Timell. Det får mig alltid att tänka tillbaka på mina egna gamla slöjdlärare som trä Hitler, båt byggare John, bonden m.m. Men i dag blev jag kallad Master Albin känns skönt att de äntligen vet sin platts. Men oroa er inte jag ska inte utnyttja min makt....... Morharhar ^^  


image4

Just det jag ska inte glömma att nämna att min kära bror från och med nu måste prata med mig innan han kommer i närheten av sin kära flickvän. Jag köpte henne i dag på facebook. Heheh jag e inte mycket för facebook annars men detta var en rätt rolig grej. Jag äger olle och lite annat folk med.  Olle vet jag inte riktigt vad han kan vara bra till så om det finns någon som vill ha honom så säg bara till.    


Magsjuk eller förgiftad ?!?!?

Hemsk natt igen. Jag vet inte vem som förgiftar min mat. Men det e inte roligt längre. Har fått ytligare två gigantiska bulor. Å var tvungen att stanna hemma från min vfu (praktik)men jag börjar känna min bättre nu så ska se om jag iaf vågar vara med på sista lektionen. btw olle jag hoppas att du inte åt fil denna morgonen...  


Dagens fråga, om motion nu e så bra för en. Hur kommer det sig då att min brevbärare ser ut som jabba the hut ? killen såg ut som han skulle dö av utmattning redan när han hoppade av sin moppe.


Naruto

I dag var det äntligen dags, den dag vi så länge väntat på kom till slut. Det har varit en hård och ensam vinter men nu är det över.  Oskar har äntligen fått Naruto till sitt wii. Ja det är sant alla ni Naruto nördar där ute Naruto shippuuden har äntligen kommit till Göteborg, iof på japanska. Så jag och Oskar satt som två efterblivna ödlor å stirrade på skärmen. Var är du när man behöver dig Stefan!! Men det var inget som två snilleblixtar som oss inte klarade att lista ut. (vi tryckte och hoppades på det bästa)
image1


Nattens frågor

Ännu en natt av miss lyckad sömn. Ibland undrar jag hur man kan misslyckas med något så enkelt. Men i natt har jag i alla fall hunnit tänka på många livs viktiga saker som om mörkret har någon hastighet och varför säger man att man inte kan ha kakan och äta den med?? Vem skulle köpa en kaka om han inte kan äta den?


Men nu e det dags att springa i väg till skolan... Didaktik i dag woohooowww :/       


Hemska läxor

Att jag har börjat blogga verkar ha överraskat många, inte minst mig själv.  Jag lovar det är inget fel på mig jag har inte blivit galen även om det är en relativ term i min familj.
 

I dag har i alla fall varit en allmänt slö dag. (älskar söndagar) men jag har iaf lagat mat åt olle... jag är rädd att han kommer börja kalla mig Mamma snart :P hoppas du läser detta olle så du vet vad du inte ska göra då blir det ingen mat på en vecka !!! sen är det de där med att göra läxorna. Jag som alla andra har inte någon vidare passion för just detta. Men nu har det gått lite över gränsen. För er som inte vet så går jag en slöjd lärarutbildning vilket innebär att jag måste lära mig sy. Jag har inget i mot att sy på skolan det e bara en skön omväxling. Men att sätta sig vid min söta lilla queen delux  symaskin här hemma å sy får mig att verkligen känna mig som olles mamma... så det blev aldrig av antar att jag får jobba lite hårdare på skolan i morgon i stället.             


Woohoowww

Tack vara Louise så har jag i dag (24 feb 08) börjat blogga så ni alla vet vem ni ska tacka/klandra.   

Men nu har iaf även jag fallit för grupptrycket.. man kan ju inte vara sämmre än sina bröder ;) inte för att det e någon större risk men ändå ^^

Denna helgen har i största del ängnats åt att ta hand om en trött å allmänt förvirrad stockholmare. Vi har bland annat kollat på när Olles bevisligen söta flickvän Gloria tävlade om miss gymnasium titlen. Även om vi inte gick där i från som vinnare så var iaf jag nöjd med kvällen. Bättre lycka nästa gång Gloria :)   

(Jag ber på förväg ursäkt om alla stav fel som kommer att förekomma på denna blogg. men klaga gärna och ofta så kanske jag lär mig något ;) 

 

RSS 2.0