Moppe å fjortis på nytt :S

I dag har jag och Gloria varit ute en sväng med moppen. Var skönt att umgås normalt med en tjej för omväxlings skull så man kan få upp ett litet hopp om att dom iaf kan bete sig som människor.(kanske lite hårt men jag har börjat undra på senaste) men i alla fall så tog vi en tur så Gloria skulle får se Gislaved. Det gick väl så där men skoj hade vi, tillstut var det nog mer en nostalgi tripp för mig


 Det är skumt hur gamla barndoms ställen kan få än att bli så där glad ända in i själen. De onda hästarna i gamla trägården, de plundrade jordgubbslanden och ek en jag satt fast i säkert fyra timmar innan jag vågade klättra ner (måste varit minst 1.5 meter upp) Vi alla har våra små "smultron ställen" den kan vara på en strand i Halmstad, en sommarstuga i fjällen eller en stripp klubb i Madrid. Var det än är i vår stora värld, tar er tiden att åka dit. Det e helt klart värt det ;)      


lite gay men det får ni tåla :PDet är tur att det finns människor som alltid är där för än. De stunder som känns mörka. Tänkte att det var dags att skänka dem en liten tanke.  


Dagen Youtube tippsdags för ett Youtub tipps... en riktigt fräck kille, Peter Russell

Jag vill inte bli gammal!!

idag har jag gått runt hela dagen och känt mig som en gammal gubbe.. efter gårdagens äventyr så är kroppen inte riktigt min bästa vän. Jag rör mig i en max hastighet på 5 km i timmen. (upp för trappor går det inte precis snabbare) det känns som ett halvt dags jobb att sätta sig ner och ställa sig upp igen. Jag klagar inte jag e glad att det inte är värre.. men jag kan inte sluta tänka på hur hemskt det måste vara att bli gammal.


Tänk er själva..... ni har just satt er ner i soffan för att kolla på ett dåligt ord program på tv. När ni hör posten komma ner dampandes genom brev in kastet. Det är en smärt fylld upplevelse att ställa sig upp ur den mjuka soffan, och knäna känns som de kommer ge vika när du stapplar dig målmedvetet fram till dörren.(men detta är ju ändå den största händelsen på hela dagen) du kommer fram till dörren och kollar skeptiskt ner på posten som ligger långt där nere på golvet. (Det känns som de lika gärna kunde ligga i kina!!) Du gör ändå ett bestämt försök att hämta upp denna papper skatt från golvet. Det är inte bara din rygg som gör sig påmind hela kroppen protesterar mot dessa kraftansträngningar. Efter vad som känt som en evighet står du stolt upp på benen igen med en knippe post i handen. När du nyfiket kollar igenom dagens fångst inser du snabbt att det bara är reklam. Frustrerat och arg kastar du den förbenade reklamen mot golvet. Och tänker efter någon sekund doohhh nu måste jag plocka upp det än en gång!! Detta är min hemska upptäck detta är min framtid.....   


en slagen hjälte

Jaha då har man åkt ambulans igen. Den festlig upplevelse av oftast en mindre festlig anledning. Men det är ingen fara på taket med mig. Jag har där emot utvecklat ett rått hat mot rådjur. Jag överväger nässtan att bli jägare bara för att få döda åtminstone en eller okej skjuta och missa (men bara med någon cm så den blir riktigt rädd mohahaha!!)


Något jag märkte på Värnamo sjukhus är att hur frisk man än säger att man känner sig. Så tar det alltid det säkra före det o säkra vilket resulterade i att jag fick ligga ner i 2 och en halv timma. (Galet segt) under de här oändliga timmarna fick jag upp leva hur otroligt tråkiga tak kan vara. Jag fick nämligen ligga i minst 1 timma men en sån där fräck krage på mig (nej inte såna hundar får... men nässtan) vilket gjorde att jag verkligen inte kunde kolla någon annan stans än rakt upp i taket. Så ni som är lite konstnärligt lagda å har alldeles för lite att göra. Gå till Värnamo sjukhus å fråga om ni inte kan få måla lite roliga motiv runt om på sjukhuset. Jag tvekar inte en sekund på att det skulle vara uppskattat av alla ;)        

sett från den ljusa sidan blev det en väldigt lugn dag ;)          


Dagens citat

Dagens citat: jag tror på ett liv före döden...


Äntligen Söndag ^^


Då var dagen här igen, dagen som det skall slappas på. Dagen då det är helt till låtet att inte göra något alls, att bara ligga i sin säng och snooza fram till kl 5. Tyvärr har jag misslyckats. Redan vid 10 var jag uppe och började städa, Göra mig i ordning, TRÄNA (wtf) och göra mig i ordning igen. Vilodag my as! :P Resten av dagen kommer tyvärr inte heller bli mycket vilande på. Men det är en saga att berätta en annan gång.Jag sitter just nu och kollar lite på mannen som kan tala med hundar.. han dresserar hopplösa fall. Han lär hundar respekt. Så att de inte skall bita och lyda sin husse. Jag måste bara prova detta på olle ^^ hade varit skönt att i alla fall få honom att sluta bitas.             


The D day

"Dagen efter" behöver jag säga mer ??


Visst har man funderat ibland på hur det kommer sig att det dricks så mycket på högtider. Jag menar de flesta röda dagar vi firar här i vårat av långa land är ändå på grund av kyrkan. Jag är inte helt säker på om det var det som var meningen. Att vi varige år sitter och skrålar ut snapsvisor till hyllning av att t.ex. Jesus har fötts känns lite konstigt. Tro inte att jag blivit högkyrklig eller nykterist nu, men ni måste erkänna att det känns som något blivit fel.  Det är just därför jag gillar midsommar för på denna dag är det meningen att man ska dricka det har alltid gjorts och kommer troligtvis alltid att göras. Visst kyrkan firar Johannes döparen denna helgen men det som alltid har firats är sommarsolståndet. Den sol som lustigt nog har en tendens att gömma sig just denna dag. Så till alla er som ligger bakfulla hemma i tv-soffan och känner att världen är hemsk. Sträck på er ni har just för en fornnordisk tradition vidare.            


Dagarna går snabbt när man har roligt....


Veckan har varit helt galen. Fotboll Sverige-Spanien (galet besviken) Coniti fotboll (alla mot alla) romantiska middag med Simon (när Björne och Snigel e singlar så är pommes och kyckling det mest romantiska som finns)blivit upp äten i knott i Båraryd (men om man har en hink med tio liter mat ska man inte klaga) åkt moppe (Fjortis varning men men vad gör man inte för att träffa vänner) spelat roll (det e inte ofta man gör det nu för tiden), pluggat (gamla vanor dör långsamt) och slavat på en kyrkogård m.m.
 
 

Oki nu har jag varit så galet kryptisk jag kan. Detta verkar vara grejen med bloggandet för många. skriv så ingen förstår..... då blir det säkert bra....
 

Som nog många har märkt har vädret ändrats på senaste mina slappa stunder i hängmattan är ett minne blott. Och i stället bytts mina lugna stunder ut mot stickning och virkning framför olles tv. Tyvärr har jag inte så många lugna stunder för till fäller. Att kombinera sommarlov med sommarjobb är inte lika enkelt som det låter. Kära Gunilla måtte tycka att jag e hopplös. Mer säger jag inte... (Gunilla = Gudmor) så i kväll ska ena bara ta å ligga å däsa. (Märk mitt lilla försök på att skriva på dialekt. Det e ett fint testamente på hur trött jag är) men men nu ska jag knyta ihop mitt nonsens med att tipsa om en fin låt som dök upp på min dator för några månader sen


Life Is a Highway-Rascal Flatts   


Och varför inte en till


Do It Again-Stroke 9                    


hjärntvätt på hög nivå

Då har jobbet börjat igen. Ska slava på kyrkogården några veckor framöver. Kyrkogårds arbete är galet slappt. i två hela dagar nu har jag vattnat gravar och jobbat på min sol bränna. Men som nog alla vet vi det här laget, så år dötid inte bra för mig. Det som händer är att jag börjar tänka......... Skratta ni !! 

men det är hemskt. Min relativt oanvända hjärna får panik. Den verkar inte riktigt veta vad den ska ta sig till, och börjar i stället för att komma på bra saker. Som att lösa hungersnöden, så börjar jag tänka på alla möjliga och omöjliga saker. Varför känns vattnet i sjön alltid kallare än vad det är? Hur många sommarjobbare går det åt för att låsa in cheferna i redskaps borden  ?? men mest av allt tänker man på de där hemska tjejerna. Jo jag vet alla tjejer är inte hemska. Men prova ni själva att stå och vattna gravar i 16 timmar utan mp3!! Det är inte det att de e så jätte elaka (eller...) men att de inte kan försvinna ur ens huvud. Driver mig snart galen.

Som tur är fick min hjärna nog runt 2 tiden i dag och kollapsade helt. Och för en gångs skull var det tyst på kyrkogården. Jag drog en lättnaden suck och fort satt vattna.


That girl is messing with my mind! lets get out off here!!


Då var man igång igen :)

Hej kära blogg. Trodde inte jag glömt bort dig eller ?? neeej neeejj bara tagit lite uppehåll för att försöka prioritera skolan. (Gick sådär bra) Men men, det är över nu!(Var det någon mer än jag som tänkte på gyllentider där? Fina minnen) Nu ligger jag i ställer på olles gräs matta och njuter av solen. Jag kan inte säga att jag längtar tillbaka till skrivbordet där hemma. Jag ska inte göra som alla andra och sitta å klaga på att det är så torrt. Det e ju nu livet är som bäst. Sol å bad och söta flickor, som vanligt alldeles för lite men heeelt okej ändå.  Allt är underbart,  förutom en liten detalj. Jag har alltid skrytigt att jag har bästa gener i familjen Svensson. Inga glasögon, ingen besatthet av varken datorer, änglar eller jobb, inga mvg och ingen allregi. (var på mina bröder alltid hävdat att jag e köpt på ok..)  men nu har jag helt plötsligt gått och blivit svin allärgisk. Visst jag har varit lite små allärgisk hela mitt liv, men detta jag upplever nu e helt galet. Hela jag känns som en liten upp svullen boll. (en äcklig boll kan till läggas) Nog med klagande för i dag.


 

Det är hur skönt som helst att vara hemma, alldeles för länge har jag längtat bort från stan. Jag passar inte riktigt i stor stan Göteborg . Jag saknar att gå och ströva i skogen, Att åka och fiska med kusinen, Spela boll vid conti, bada in en kall liten insjö och helt enkelt vara hemma.  Göteborg sägs iof vara en fin stad och ja det kanske stämmer. Men en stad är inget för en lite lantpojke sin helst bara vill ligga i en hänga matta och pilla sig i navlen.                   


RSS 2.0