bad boy

Jag satt och läste lite i dag ur en intressant bok jag hittat. Där stötte jag på Carole Liberman som från början har skrivit den här texten. (jag har misshandlat de engelska språket lite och tagit bort ointressanta saker)
Jag har under en tid nu hållit ett öga på hur tjejer ser på dessa killar. För det är en fråga som alltid tycks komma upp (förr eller senare). Varför är tjejer intresserade av killar som uppenbarligen inte är bra för dem.
Nu har jag äntligen hittat en tjej som har fattat vad jag själv försökt sätta ord på. Jag vill inte vara en av de där killarna men jag tror man kan lära sig en del från dem. Läs själva och se om ni fattar vad jag menar.

(måste varna den är lite ”tjejig”)

vad är en ”bad boy”??
Han är en rebell utan syfte. En cool kille i läderjacka. En levande Huckleberry Finn som vill ta dig med på ett vilt äventyr i de dödliga strömmarna. Han är skadad och missförstådd. En drömmare, förförare och en ”daredevil”. Han är en man av mysteri och en fascinerande paradox. Han är både en vilsen liten pojke och en man med en mörk sida. Han bryter ditt hjärta med sina elaka sätt. Men vare sig han är en ensamvarg eller en galen vettvilling, så får han dig att längta efter att rädda honom från hans smärta. Han är elak eller helt enkelt ouppmärksam och självupptagen. Men du kan inte låta bli att hoppa upp på hans motorcykel och dra i väg in i den mörka natten med honom. När du för alltid har gett honom ditt hjärta så är han borta med vinden. Han sätter igång förvirrade och förtvivlade passioner inom dig. Eftersom han är distanserad och explosiv så fångas du ut av spänningen och utmaningen i jakten. Fastän han egentligen inte är något du verkligen vill ha, även om du lyckas fånga honom. En verklig ”bad boy” kan komma att säga till dig att han alltid har rätt. Han är grodan du hoppas kunna förvandla till din drömprins med magin av din kyss…

Min fråga är nu hur kan man vara sån här utan att vara en idiot??
Det kommer bli mitt nästa mål att lista ut svaret på…

Äntligen hemma

Gick av planet från London i dag och fann att jag var hemma. Det var blött och mulet som alltid i gammal Göteborg.
Tog mig hem på överfyllda bussar. Så jag fick snällt stå upp med tunga väskor hela vägen hem. Kom efter mycket slit och släp in i min kära lägenhet och möts med öppna armar av en härlig stank av gamla sopor.
Jag drog en djup suck och log... allting är som det burkar.
Jag är hemma :)(detta är en av mina förälskelser jag fått under veckan londons ekorrar. ja oki... jag gillar allt som klättrar på mig ;)

jag orkar inte berätta om allt som hänt i London. Mitt tipps till er som undrar hur det är där är enkelt .
Flyg dit.... det är helt klart värt det.

Hmm så detta är resfeber

Jag är över allt och ingen stans på samma gång.
Jag städar, packar, sitter vi dator, ringer och spelar xbox. Kan inte lunga mig... detta är en rätt festlig känsla.
Det är inte ofta jag stressar upp mig över saker jag inte har någon kontroll över.
Just nu oroar jag mig för att bussen skall vara sen eller att piloten egentligen bara råkar vara en upp blåsbar barbara. För flyg bolaget inte hade råd att anställa en riktig pilot. Jag vill inte ha en upp blåst tjej som flyger mitt plan...


Måste säga ett ord om min bror när jag ändå sitter här och skriver.

Tobbe har startat eget nu. Jag har alltid undrat vad han gör för att bli så bra på att sälja. Men jag tror jag har kommit på
 det....
                                                    ser ni det med???

 


 just det det handlar om bemötandet!! in detta fallet ett flin som kan få vem som helst att köpa en villa bara för att få honom att sluta.. det har tagit år av hård träning att skaffa de ansiktsmuskler som krävs för att åstadkomma detta leende. Tobias har har tagit det till nivåer som aldrig tidigare skådats. Jag är säker på att han inom några år kommer kunna sälja Stockholmsslott till danska turister.

Lycka till och vi ses snart kärar bror

Tror jag har hittat mitt kryptonit...

Vi alla har något som vi är känsliga för. Det lärde stålmanen mig när jag var liten ^^ idag har jag listat ut hur mig egna lilla gröna sten egentligen ser ut. Ska jag vara ärlig så finns det nog mer än sten som skadar mig.(jag är inte stålmannen … än) Men det är alltid något som svider lite extra.

Nog om det, jag och John satt och kollade på en dålig superhjältsfilm i dag. Det är något speciellt med superhjältar. (Förutom det där med superkrafterna såklart) De har alltid något de vill lära oss något. Det kan handla om mod, kärlek eller makt..


”With great power, comes great responsability”

sen har vi de som ser världen på ett annorlunda sätt. Superskurkarna ^^ jag måste säga att jag alltid tyckt att dom är lite mer …. festliga


jokern "- -We really should stop fighting, we'll miss the fireworks!"


Det underbar är att ingen tycks lyssna på va de onda har att säga …

jag tog mig lite tid att göra det i dag. Det roliga är att de oftast försöker rädda världen på sitt egna lilla sätt... i dag var det en robot som skulle hjälpa människan att överleva genom att döda några miljoner av oss. En fin idee men tanke på dagens miljöproblem. Men inte enligt vår superhjälte som skulle hämnas sin fars död och rädda sina vänner !! Tanken slog mig att det är nog där vi kommer att falla. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att slänga min dator för att rädda miljön...eller att sluta resa för att minska utsläppen. För det är så jag träffar och umgås med min familj och mina vänner. Så bara så ni vet ni är anledningen till att jag förstör världen ;)

(Galet vad långt det blev. Hoppas ni orkade er igenom allt)

Två galna män....

I dag var det än en gång dags för praktik. Måste säga att jag mer och mer trivs som lärare. Det finns inte mycket som toppar att en elev säger att man lätt är den bästa slöjd läraren någon sin. Sen att det kanske är för att de brukar ha slöjd Hitler som lärare eller om det bara är allmänt fjäsk. Vet jag inte . Men glad blev jag :)


Annars har John och Olle hoppat runt som idioter i lägenheten i snart 45 min. De påstår att de tränar … men det ser mer ut som någon slaggs anfall eller kanske en afrikans ritual dans... men men vem är jag att döma.. Så länge de ha mer kläder på sig än de gamla afrikanska stammedlemmarna så är jag glad :)

f**n för tåg

Hemma i Göteborg igen. Jag har sagt det innan men jag säger det igen.. tåg är hemska!! I dag hamnade jag in ett fullsatt tåg. Jag vet inte om det jobbar någon människa på sj som hatar mig. Men jag har en stark misstanke om det. För på något sätt hamnar jag alltid bredvid barn familjer. Inga snälla söta barn familjer utan de djävligaste barnen i Sverige. I dag så var det två ungar som inte kunde sluta sjunga. De inte fint och inte sött, utan de sjöng högt och riktig riktigt dåligt. I nästan 2 timmar …............ På den ljusa sidan så kan jag alla verser av blinka lilla stjärna. Om jag nu någon gång skulle behöva kunna dem.

Det var ett tag sen nu

Nu är det hög tid för ett nytt blogg inlägg. jag sitter i fars lägenhet nere i Malmö och kollar ut över hamnen. Det skall bli födelsedags fest med mera i helgen. när jag satte mig på taget i går så slog det mig att jag inte ens kommer i håg förra gången jag var utanför Göteborg ... jag kände mig minst sagt dålig ^^ så nu har jag bestämt att jag skall ut och se världen. denna veckan Skåne. vem vet vad som kan hända nästa vecka...


Jag vet att folk säger att jag sedan länge är för gammal för tecknat. Men hur kan man låta bli att tycka om den när de har med låtar som denna i just de filmerna ??(tack snigel)

RSS 2.0