Åter igen drabbad av ketchupeffekten

Ni vet de där till fällena när livet bara kommer vällande över en och allt blir bara en enda stor (röd) röra. Jag antar att jag får skylla mig själv..

 

 den senaste veckan har enbart bestått av plugg för min del. Jag har i princip levt på skolan. Mesta dels på grund av att man gärna tar en lite lungn star och skjuter det mesta lite framför sig.” det kan jag ju ta i morgon” eller om man ska citera gunde ” det är gott om tid”. Problemet med att leva på det sättet är att det kommer alltid en tidpungt då allt ska vara klart. Då gunde står utanför dörren och skriker  ”ut ut ut ut ut ut ut ut” Tex när man struntat i att tvätta så där en månad och inser att om jag inte tvättar så har jag verkligen inget att ha på mig imorgon. Eller de jobbiga tillfällena när man vaknar på morgonen och inser att det ända man har i kylskåpet är en alldeles för gammal gurka och ett tomt mjölk paket. Eller när man vetat hela veckan att mamma skall komma på besök men fullständigt skitit i att städa så den där månads tvätten ligger utspridd över hela golvet när mamma står på trösklen.

 

Visst jag måste erkänna det är rätt illa. Men jag tror inte att jag velat ha det på något annat sätt. Denna veckan i skolan har jag upptäckt att det finns riktigt sköna människor på skolan. Det finns alltså människor som är lika dumma som jag.  Jag har alltid hört att vid katastrofer så sammarbetar människor som bäst. Förra veckan var jag verkligen en kattastrof ^^ men  vi lyckades allihopa i klassen att bli klara i tid. Till och med jag.   


woohoow bilder :D

Efter som jag inte har uppdaterat bloggen så mycket under sommaren tänkte jag att jag skulle ge er en lite snabb summering av vad som egentligen har hänt

    
spenderade en dag med mamma hon är verkligen
den mest förstånde och snälla mamma jag vet om 
(fastän hon  bara är en ko)  det slutade med att vi
såg värdens vackraste solnedgång.
     
Många dagar försvann snabbt ute hos olles föräldrar.
Det e skoj hur se att det inte bara är här hemma han e bortskämd ;)

    
Ja vi får ju inte glömma bort the big big thing jag har sett en alldels riktig night elf mohahk. För er som nu inte e så insatta så ser linde nu mera värre ut än valigt ;) (no offence jonas)  http://www.youtube.com/watch?v=bqJE5TH5jhc


 

hihi...... Det finns egentligen ingen anledning med denna bilden, det är bara roligt att se john bli skadad ^^

Hmm.... Ja så här går det när man lämnar fyra killar till att vara blomvakter under en vecka...
 (hoppas du lärde dig en läxa där inger)
jag och Simon har gjort tappra försök att känna oss yngre villket inte alltid slutar så bra som man har hoppats.
vissa kanske kallar det idioti att försöka äta upp 750 g ostkaka med en massa sylt på två pers...... ja jo det är det ^^
men gott var det :)
ehhmm.. ja erik ... du kan mycket du
själv har man gjort en massa andra meningslösa saker under somaren.
 Jag kan ärligt säga att alla har nästan varit lika skoj som detta ser ut att vara
antingen e det jag som är lättroad eller follk som inte har sitt barnasinne kvardet har hänt en massa mer som jag inte fått bilder på men så lång tid har varken du eller jag att sitta här.
nu är det tyvärr slut på de lata dagarna i häng mattan. vilket suger rätt hårt.
Men på den ljusa sidan e det snar dags för snöbollssäsongen ^^ tills dess är det plugg och nya fiffiga sätt att reta olle och john som står på att-göra-listan..

peace out !!
   

vissa människor saknar man alltid....


RSS 2.0