Bok rea !!!

Jag var ut och gick lite på stan i går. Skyltarna var över allt. BOK REA!! Det var kö över halva nord stan och jag tror till och med jag såg en gammal tant slå ner en liten 10 årig pojke med sin käpp. För att få sista numret av Den hemliga kocken.. Människorna var helt galna. En fattig student står och kollar på allt. Lite uppgivet skakar på huvudet och går vidare till biblioteket...

Där det nästan var helt tomt i går faktiskt ^^ festligt hur människor fungerar.
Dagen klyscha
”det som inte är svårt är inte värt att kämpa för”Strandsatt i göteborg

Ja det var precis vad jag var i helgen. Exakt hur det gick till behöver vi inte gå in på..har tillräckligt med pinsamma saker på nätet som det är (tack Tobbe)
Där emot har jag något annat värt att nämna. Att inte ha någonstans att tavägen är en jobbig känsla. Det är då man märker vilken otroligt schyst familj man egentligen har och att man faktiskt lyckats få tag på vänner som inte alltid är så själv upptagna som dom verkar ^^

Utan att ens har hunnit be om något börjar halva familjen leta nummer efter låssmeder över halva Göteborg. Efter ett litet tag får man höra att man har en semla som väntar på en i Växjö och en mystisk present (som håller på att driva mig vansinnig). Plus en vän som har packat en hel resväska men kläder och är på väg upp till Göteborg. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort för att förtjäna allt men jag funderar helt klart på att tappa bort min nyckel igen.;)


Nu blev det tyvärr ingen resa till Växjö
(ingen semla heller) och resväska fick följa med hem till Gislaved igen. För efter mycket om och men lyckade jag hitta in i lägenheten. Helgen fick fortsätta som planerat med besök ända ner från Lund och paintball krig mm. Men det jag kommer minnas av denna helgen är..... Melodifestivalens röstsystem.... (jag såg inte ens skiten men mitt första avslut blev alldeles för blödigt...)

allt jag ville säga var tack kommer inte glömma det :)

RSS 2.0