it's war !!

Dagens stora förvåning min nya basgrupp (klass) är riktigt rolig. Vi diskuterade allt från skolan till......till...
andra saker som det redan finns alldeles för mycket av på Internet..
hur som helst roligt hade vi.

Andra saken jag glömt berätta om
är att det inte bara är Tobias som
visar sig i tidningarna nu för tiden. David dök för några dagar sen upp i Smålandsposten med en
spännande intervju och allt. (glöm inte att rösta på honom)

man kan nästan tro att detta kommer bli någon slags popularitets tävling mellan oss bröder. Om inte tycker jag allt att vi ska göra det till en nu. Det kan om inget annat göra stämningen vid familjeträffarna lite mer spännande.
Så kära bröder vi är här med i krig!! (eller ja i alla fall brottning tills vi blir riktigt riktigt trötta)
Den som vinner får stolt bära som titeln Mr: Svensson (och ett gratis nervslag nästa Svensson renunion.)

Nu kanske ni tänker att det bara är lilla jag kvar. bara lillebror som inte varit värd att nämna i tidningen. Nej då, jag har sedan långt innan mina bröder ens drömde om kändisskapet gjort karriär. Runt om i Sverige var jag berömd (eller snarare ökänd) som killen som dissade lumpen.

Så om ni ser en tidningsartikel om något märkligt och tillsynens ogenomtänkt brott så kan det mycket väl varit jag som har gjort ett tappert försök att sno åt mig titeln MR SVENSSON !!! Moahahahahahahahah ahahaaaaaa

Bullar 4life

Det finns mycket just nu jag skulle kunna sitta och klaga och gnälla över. Det var precis det jag tänkte göra i dag.
Jag tänkte sitta hemma i min ensamhet med två påsar med bullar (från mamma) och ett galet stort glas mjölk och bara tycka synd om mig själv. ”Man kan aldrig tycka synd om sig tillräckligt mycket nu för tiden.”

Det jag inte hade räknat med var mammas magi. Jag vet inte hur hon gör det men efter man har vräkt i sig en halv påse av hennes bullar så kan man bara inte vara deppig längre.
Detta fick mig att in se tre viktiga saker. Ett att alla jobbig saker som hänt på senaste konstigt nog har en ljus sida..... Två att magi faktiskt existerar. Även om det bara är i några av mammas bullar. Och slutligen tre att jag lätt måste börja använda ordet magi mer ^^


Så har sitter jag nu gnagandes på den sista bullen
, pillar mig lite i naveln. Funderar på vad man ska hitta på nu.
Kanske ut och jaga troll i skogen eller helt enkelt ut å hänga i palatset med några ny vunna vänner

fint sätt att slösa sina problem på :)


Nu är sista lådan upp plockad

Jag är officiellt in flyttad i min nya lya. Jag sitter här i min underbara soffa och funderar. Funderar på om jag åter igen ska kasta mig in i berget av skola arbete. Det känns som jag inte gör något annat. Om det inte vore för att Stefan, Johan och Simon inte har någon hänsyn till att vissa människor har saker som måste göras... Skulle jag nog inte haft någon mänsklig kontakt förra veckan. Tack killar :)
Jag vet inte vad det är, men på något sätt blir alltid mitt schema fullt när det är dags att sätta sig med ett arbete.

När man är inne på universitetet hör man mycket snack om desperata försök att fly från hem tentor och tenta veckor. Människor fårför sig de konstigaste saker när de måste plugga. Disk bergen försvinner först och innan man hinner blicka är hela lägenheten städad. Det är dammsuget, moppat, damtorkat, sockorna är vikta och dvd filmerna upp ställda i alfabetisk ordning.

Själv har jag som sagt gått och plockat upp lådor. För ungefär en timma sen tog den sista lådan slut och jag kollade mig förtvivlat om efter fler som kanske kunde gömma sig någon stans. Men efter att gått runt och kollat ett tag på de mest bisarra ställen (under mattor mm) inser jag att det är dags för mig att verkligen börja på med det som måste göras, få de här studierna avklarade...... ska bara städa lite först.

RSS 2.0