Misslyckat

Okej jag har alltid vetat att jag inte e den smartaste människan i världen. Men ibland förvånar man till och med sig själv. Jag ska försöka ta det från början.

(Det var ett tag sen detta hände nu men det är ändå värt att berättas)


 Jag åkte upp till Göteborg över helgen för att hjälpa Oskar med att bygga upp en bänk i hans kök. ehhmm ja vi hittade på lite annat över helgen, så måndagen... åkte vi med spårvagnen till bygguppen för att köpa den ek-skivor vi behövde för att lyckas bygga hela pjäsen."Hur svårt kan det vara att hitta en bygg affär i Göteborg??" Var precis vad vi sa innan vi åkte.  Så där gick vi tre förvirrade killar och letade efter vårat bygg varuhus.  För er som tänker fråga er fram i Göteborg... gör inte det. Göteborgare är nog det sämsta folkslag som finns på att ge vägbeskrivningar. (förutom tyskar... fråga inte..... det bara e så...  ) till slut efter vad som kändes som en evighet så kom vi i alla fall fram. Med ny funna krafter går vi in köper det vi ska ha. Vilket är ca 85 kg ek en massa skruv och en sticksåg. Personalen kollar minst sagt konstigt på oss  när vi glatt säger att vi ska ta spår vagnen hem. "har ingen av er bil ??" nej nej vi bär det här hem.....


Ungefär 15 meter utanför bygguppen inser vi hur dumma vi är............ det är men än 1 kilometer till närmaste hållplats och vi har två helt otroligt otympliga ek-skivor att bära på. Vad gör tre killar när de upp täcker detta ?? vänder de om å frågar om de kan hålla grejerna där tills vi hunnit fixa en bil ... nej nej vi fortsätter att gå. Efter att Adam nästan tappat byxorna 5-6 gånger och vi alla tre är helt genom svettiga i den varma sommar solen så inser vi att detta är helt omöjligt. Så Oskar börjar ringa taxibolag efter taxibolag... de bara skrattar åt oss.( det finns visst inte många hjälpsamma taxi förare kvar nu för tiden) Vi börjar minst sagt tappa humöret vi vet inte om vi ska skratta eller gråta. Men nöden har ingen lag vi ser snart en Lidel affär... Adam och Oskar springer snabbt upp och "lånar" en vagn. Efter mycket skratt svett och skam är vi äntligen framme vid spårvagnen. Och går om bord med en suck av lättnad vi har klarat det !!!


"det är ej till låtet att ta med bygg mattreal på spårvagnen. Vänligen stig av vagnen" hörs en röst ur spårvagnens gamla högtalasystem. Vi får helt enkelt stiga av. Inte nog att vi gått helt genom svettiga genom halva Göteborg kånkandes på en massa bråte. Vi bil dessutom av slängda från spårvagnen!! Det var länge sen jag kände mig så misslyckad ^^ Till slut kom vi i alla fall fram med våra skivor. Oskar blev 4 timmar försenad till jobbet. Men köket är nu finare än det någonsin varit innan och vi lärde oss alla en värde full läxa. ... tänk innan ni gör något dumt ;)        


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahaha, det bästa var ju det första misstaget - att inte fixa bil från början! Sådana här historier är underbara att ha till barnbarnen! :)

2008-07-15 @ 12:36:23
URL: http://mrtille.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0