fett eller bebis

Då sitter man långt långt ute i skogarna. Jag är hemma hos olle, min lille kusin har utmanat mig på ett parti schack. Får se vem som går vinnande ur denna striden (men det skulle ju vara en skam att förlora)jag vet inte vad som kommer hända i helgen men det ser ut som jag e minst dubbelbokad tre av dagarna ^^ (jag har ju sagt att jag e dålig på att planera) men i kväll drar vi nog i väg till lille John. Ska bli roligt att se hur fet han har blivit på senaste (säg det inte till någon men jag tror det är en bebis)       


Skånsk musik

Här har ni ett litet bevis på att även skåningar kan göra musik.  Jag belv också förvånad när jag hörde den ^^ men men

Hittade den på nätet för jätte längesen, men som alltid glömde jag namnet på låten. Men skam den som ger sig. Här har ni honom iaf Emil Jensen   

   


Kill ?em all


 34

Oki testet är lite gammalt, men fortfarande lika skoj.
 Kolla hur många småungar du kan ta i ett slagsmål... jag vet att du alltid har undrat ^^

 

suck på dem

Idag har jag suttit och diskuterat med tanterna på skolan.(det är svårt att diskutera roliga ämnen med de människorna) De har iaf levt ett ca 50 årigt felfritt liv enligt sig själva, och ångrar inte en sak de gjort under sitt sagolika liv. Jag vet inte hur det är med alla er farmför datorerna, men jag ångrar det mesta jag gör. Jag tycker inte att det är en dålig sak. Tanterna på skolan hävdar något helt annat. Om man ångrar något så har man ju misslyckats..... vad men FA**. Vem gör inte ett eller två felsteg i sitt, liv jag har tagit mer än jag kan räkna och jag e bara 20 (iof e jag ingen höjdare på att räkna men ändå). Däremot försöker jag lära mig något på det.  Det är först när man gör samma fel steg igen som man kan börja känna sig riktigt dålig.(ehmm jo det kanske också har hänt.....en eller två gånger) men jag kan inte förstå människors problem med att ångra något de gjort. Det låter som ett ytterst märkligt liv enligt mig. efter tre timmar så gav jag upp och började svarva i stället. "Det är svårt att lära en gammal hund att sitta" har fått en helt ny mening för mig i dag.              


new soul

Det är konstigt hur mycket vädret kan påverka en. För några dagar sedan satt jag och drömde om sommaren. Det kändes verkligen som den bara var ett stenkast bort. Nu känns det som det är en hel evighet dit.(snö är helt enkelt som erfarenhet, den kommer alltid efter man behöver den) Sommaren är i alla fall efter längtad, jag har redan drömt ihop hela sommaren, inte en dag ska gå till spillo.... Sola och bada, spela fotboll, hoppa fallskärm m.m... Man är lika naiv varige år... Regn vad e det ??


En sommar plan ser jag ändå lite mer farm emot än alla andra. Jag och Olle ska bli ökända. Jag vill inte säga exakt vad vi ska göra, men för en gång skulle är det varken olagligt eller o moraliskt.... Tror jag i alla fall.


Inköpslistan för denna lilla plan är i alla fall


2 st cykel


2 st tränings overall (70-tal)


1 st bergsprängare


1 st new soul singelskiva               


hännder inte så mycket just nu

"I'm going to live life or die trying" det var vad jag såg på en killes jaka i dag när jag skulle gå och handla nere på netto. Jag kände mig minsta sagt dålig, jag har suttit inne i min tomma lägenhet å stickat i nässtan två dagar nu. Det är inte ens lika spännande som det låter. Med andra ord jag har tråkigt.  Inte ens teven roar mig längre. Så jo jag längtar till helgen igen, jag är nässtan lite glad över det. Man kan lite känna sig helt trygg när allt är bra. "If something locks to good to be true, it probably is" så nu kan jag andas ut igen.    


Ensam

Idag åket olle hem till rånäs. Jag ska äntligen få känna hur det är att bo ensam i en hel vecka.(eller nässtan iaf) Det är nässtan så att jag har glömt känslan av att vara ensam. Och nu när jag funderar över det så vet jag knappt om det är någon känsla. Jag vet inte vad jag ska göra annorlunda. Det är inte precis som att något ändras mer än att jag inte har en lite kusin att mobba. Men ändå är det något med det. En falsk frihetskänsla av att vara fri. Helt plötsligt kan jag bryta mot alla moraliska lagar. Så om ni vill mig något så kommer jag var upptagen med att ligga i badet med öppen dörr, dricka mjölk ur kartongen och pilla mig i navlen.(kan komma på många många mer saker men vill inte skrämma iväg er)image32                  image33

Jag är inte så förtjust i modebloggar, men här har ni senaste Albin modet. Om någon nu mot förmodan vill känna sig lite mer som mig, så får ni gärna ta den. Jag har svårt att se att jag själv kommer använda den.( för många hemska minnen) Men bara så ni vet inga oskyldiga djur har kommit till skada när jag gjorde den bara en oskyldig liten Albin (och en väldig skyldig ekorre).                  


Det har varit en bra helg

Äntligen söndag ^^ det betyder inget mer festande på en vecka, bara ta det lugnt i skolan och få vila ut tills nästa jobbiga helg. (Jo det e nästan så det känns ^^) visst är det skoj att vara ute två kvällar i rad men det tar minst sagt på krafterna. Den som säger att det är onyttigt att festa har inte varit med mig John och olle på dansgolvet. Jag har mer träningsverk i benen nu än efter  något annat träningspass jag varit med om.( oki jag överdriver lite men ont har jag)

image31
Just nu står John vid spisen och lagar mat (bäst att utnyttja honom medans man kan) han behöver ju ändå öva sig en del om han nu ska jobba på restaurang i sommar . Olle ligger vi min tv och försöker klara ut ett av mina xbox 360 spel. Av det arga skriken och konstiga smällarna där inifrån antar jag att det inte går så bra.( att vara sneaky ninja är inte riktigt olles grej :P) och jag sitter här kollar ut genom fönstret och drömmer mig bort som jag alltid gör. Det är alltid roligare att drömma på soliga dagar.
 

Man längtar sig bort till sommaren. Som för mig oftast är slappa sommar jobb, fotboll och snygga flickor på stranden. Men denna sommaren längtar jag bara hem. "hemma är där man är älskad" nu vet jag inte om ni älskar mig där hemma men jag ni har stått ut med mig så här länge, det måste jag ändå tolka som att ni i alla fall inte hatar mig ^^                     


Pizza

Då var man uppe på benen igen efter en lång kväll.(som det ser ut nu ska vi göra om det i kväll) Idag känner man sig inte helt på topp men livet är rätt underbart ändå. Jag och John gick nämligen ut och köpet frukost \ middag \ kvällsmat kl 11 i dag. När två killar ska handla mat så är det dömt att misslyckas. Vi kom i alla fall hem med var sin familjepizza och just nu ser det som det ser ut nu kommer de räcka i en vecka. Det är konstigt att man kan känna sig så oövervinnelig precis innan man börjar äta. Men efter tre tuggor känner man att man är rätt mänsklig ändå. Det går en kvart och man in ser att de senaste tio minuterarna har man egentligen bara suttit oh stirrat på den oändliga pizzan. Jag fick till slut erkänna att jag blivit besegrad...... men gott var det :P


Fredag !!

Äntligen fredag. Om jag ska säga som det är så känns det inte som äntligen, tycker det var fredag alldeles nyss. Veckorna känns lite annorlunda nu när man pluggar igen. Jag går inte och längtar efter helgerna, som jag gjorde de ändlösa dagarna i Hestra (eller de månader jag jobbade som slav på okänd ort) jag är inte säker på om det är helgerna som blivit sämre eller veckorna som är bättre. Men det är galet skönt att slippa gå och längta. Jag tar det som en positiv överraskning :PNu ska jag, Olle och John snart börja förfesta inför en kväll på stan. Det känns som det var ett tag sen jag var ute. Ska bli skoj att se alla göra bort sig på dansgolvet igen. (å jo jag kommer nog göra bort mig mest av alla men det bjuder jag på) Dansgolven är ett skrämmande ställe för många. Jag vet inte om det bara är jag som får flashbacks från femman när man kommer lite för tidigt till en fest och dansgolvet är helt tomt. Tjejerna satt på ensa sidan av det mörka klassrummet o killarna satt nästan i foster ställning på mot satta sida. Till slut tröttnade tjejerna på att vänta på oss fega killar, och fick helt enkelt ställa sig och dansa med varandra. Det är märkligt hur saker ändrar på sig, runt kl 1 finns det fyra fem tjejer på dans golven här i gbg. Å de stackars tjejerna ska brottas med 45 killar. Jag är bara glad att jag har två små flickor med mig till dans golvet. Även om de inte är så söta brukar vi ha galet roligt ihop                     


Hur ska jag tolka det ??

Då sitter jag här igen.. Jag fick en vad de skummaste kommentarer jag någonsin fått utav en lärare idag. "Albin du är antingen en av de bästa eller sämsta elever jag haft", varpå jag såg väldigt frågande på min kära lärare. Sensmoralen var nog att jag skulle komma oftare till skolan. (om jag ska vara ärlig kanske jag inte precis är mönstereleven. )hur ska jag orka gå på alla lektioner... jag vet jag vet "och du ska bli lärare." Jag säger som jag har sagt till min didaktiklärare " hur ska jag kunna uppmana någon att inte göra något som jag inte testat på själv ^^" inte de tätaste av argument men ändå....Idag har jag i alla fall varit på bio med Johan och sett på jumper. Jag finner mig i en märklig situation. Jag har inte en aning om vad jag ska säga om den. Den var inte vad jag hade förväntat mig, efter 45 min var jag tvungen att fråga Johan om det verkligen var en action vi var på. Men fortfarande var vi (två Arnold fans som vi e ^^) inte besvikna. Så, ja visst gå ni och kolla på den. Den var absolut inte jättedålig, men om ni stannar hemma så missar ni inget speciellt.          


My beard is real thick

Jag ligger här bredvid en skadad hjälte och försöker komma på något att skriva om i dag. Olle har upptäckt en gammal krigs skada när han var ute och sprang i dag. Han såg minst sagt rolig ut när vi skulle ut på en lite promenad en stund senare. Han kunde inte böja högra känt så han påminde lite om kapten krok, när han haltade runt i kvarteren... oki han var inte i närheten av kapten krok,  han gick  mer som en idiot(Fast ditt skägg gav dig lite + poäng )


image24


Ja just det jag och olle har odlat skägg i en vecka nu. Vet inte riktigt om men kan kalla det skägg (glesväxande pubishår hade varit en bättre beskrivning.)men galet vad coola vi ser ut. Måste ta en poker kväll i helgen. Med några iskalla öl, så kan vi sitta där känna oss manliga och säga saker som "Livet är alldeles för viktigt för att man ska kunna tala allvarligt om det." samtidigt som klia oss i våra vilt växande skägg och nickar nöjt        


Planer

Varför bryr jag mig ens att försöka planera. Ett känt faktum i mitt liv är att allt jag planerar händer inte och om de nu för omväxlingskull göra det så händer det inte alls som jag trodde. Helgens planer har blivit ändrade har blivit slagna fram och tillbaka som det vore en tennismatch. I och för sig en bra sådan ^^ men men jag tror matchen är nog av gjord det blev 3-1 till hemma laget, i första halvlek. Så jag antar att det blir gamle port i helgen.(men stanna kvar vid datorerna, du vill missa inte andra halveken)


image30För övrigt går min Disneykväll rätt dåligt. Jag har upptäck att jag har galet lite Disneyfilmer, så om det finn någon snäll själ där ute, så väntar jag här med den största godis skål du kan tänka dig :P     


E jag en gubbe ???

Tisdag igen vet inte vart dagarna tar vägen, men försvinner det gör de.
 

Dagens tips: informera aldrig en stöddig tonåring att gay också kan betyda glad..... dagens första lektion påminde mig om Hitta Nemo. i klassrummet ekade ett konstant ljud av gay gay gay gay gay gay gay gay gay ..... gay, från femton små glada elever.


 Jag har hunnit med att få min vanliga danslektion av baletttjejerna i dag med.(Det är alltid lika jobbigt att bli ägd av fyror) jag tror jag blir bättre för de skrattade inte hela tiden ^^


De har börjat med en ny reklam i busshållplatserna i Göteborg. Rätt person på fel plats.... Jag skrattade lite nöjt när jag såg den. Jag fick återigen påminna mig själv om att inte vara så lik pappa. Jag har hört det från flera håll nu. Håller jag på att bli gammal?? Ordvitsar har förövrigt börjat roa mig på ett skrämmande sätt. Saker som: Gitarrlärare jobbar ofta på ackord. Många kan vara stränga. Men de flesta är med på noterna ......Nu har jag också kreditkort, får jag VISA? Och såklart. Hellre vara ute på hal is och ha det glatt än att gå i lera och sörja. De har flera gånger fått mig att sucka högt vid middagsbordet, men nu får de mig att bli glad på ett sätt som är svårt att förklara. Jag känner medlidande med Johan Glans sug efter kakor. "ooo en kaka så här på en onsdag!" men jag ska inte ge upp kampen mot åldrandet. Så i kväll ska jag sätta mig och kolla på massa disneyfilmer i hopp om att försöka bota min gubbsjuka.              


Leva livet !!! (ett något förvirrat in lägg)

Det var rådet jag fick från en vän i dag (vänner kan vara bra att ha på regniga söndagskvällar) och nej livet har väl kanske inte levts så som en 20 årig student i gbg ska leva det på det senaste. Det har sina orsaker. Som ni alla vet är livet fullt av val, vissa är lätta (pepsi eller coca cola) andra svåra (Björn Gustavsson eller Johan glans ). Jag har stått in för ett av de jobbigaste val jag någonsin har gjort. Men orden "leva livet" fick mig att förstå vad jag gjort mot mig själv. Jag vet inte hur det är med människor i allmänhet, men det är svårt att sätta sig själv i första hand vad det än handlar om.  Människor tenderar att ha så mycket annat för sig. Vissa jobbar sig halvt livet av sig, andra pluggar som de inte visste att det finns en annan värld. Andra sätter andra människor före sig själv. (Jag lovar att inte komma med någon "livet är för kort för att inte levas" kommentar.) Jag kommer alltid sätta mina vänner före mig själv( jag vill inte ändra på det) men att fundera på varför man gör det skadar inte.

image28Det jag har lärt mig de senaste veckorna är att man inte alltid kan göra alla glada. Man kan inte ens alltid göra sig själv glad. Det finns ingen munter slutpoäng med detta inlägg. Men jag hoppas på att det kommer komma en. För jag ska äntligen börja leva mitt liv igen.    


hemma !!

Då var man tillbaka i Göteborg. En lång tågresa till ... behöver jag säga något mer ?? när man sitter på ett tåg så har man inte speciellt mycket att göra. Så efter vad som kändes som en oändlighet så började jag kolla runt på mina med passagerare.(mest för att se om någon var lika uttråkad som jag)

image27 


Människor säger mycket genom sitt kropps språk. Jag såg ett barns besvikna hundvalpsögon ,en mammas arga blick. En man som verkade bära hela jorden på sina trötta axlar. En svartrockar kille som verkligen var trött på livet(speciellt när ungen mitt i mot honom började skrika för att mamman vägrade köpa godis) sen hade jag en tjej rakt framför mig som hade det där leendet. Hela hon verkade som det inte fans en ond ska på hela jorden och att allt var underbart. Med bara ett leende så visade hon att hon inte hade ett enda bekymmer. Don't you just hate those People?            


Foto

Nu är vi tillbaka får våran sjumilavandring. Jag har tagit 110 bilder idag. Det kan verka lite mycket, men man blir sjukt skutgalen när man väl kommer igång. Det jag har upptäck idag är att när man håller i en riktig kamera känner man sig galet mycket bättre på att ta kort än vad man egentligen är. Jag var helt övertygad om att jag lätt skulle kunna ta jobb som fotograf när vi var ute och gick vår lilla runda. Den drömmen krossades rätt brutalt när jag kom hem och kollade på mina verk.

 Min första när jag såg mina kort: vad tänkte jag på ?? och hur kunde det gå så här illa....


Men har ni i alla fall några av de kort jag tagit i dag... när man tar 110 bilder måste ju någon bli bra ^^ (även om det är jag som håller i kameran)

image21
(Pappas hus,det är inget rött hus med vita knutar men det går rätt bra ändå)

image23  image24
 

(Våren kom lite väl sent i år men om vi fortsätter leva som vi gör i dag så ska ni se att vi kan gå runt i badbyxor vid den här tiden om en tio år. Keep it up!!)   image25 

(Lo djuret hittade världens coolaste lekpark.. som ni ser var det hon som hade roligt..... inte jag e för stor för sånt.....)  

image26 
(Ett tipps från Lo om det kommer en STOR båt, lägger snabbt ner så de inte ser er)


Äntligen lördag

Det verkar bli en fin dag i dag. Jag och far att uppe sent i natt och kollade på gamla cowboysafilmer.(det var stil på filmerna förr i tiden) så det har blivit en seg start denna lördagen. Jag har ett litet lo djur som leker bredvid mig på golvet. Lo är min lilla halv kusin, hon är mycket sötare än något hus djur jag kan tänka mig. Även om jag vanligtvis inte tycker om barn. Men det är något speciellt med denna lilla unge. Anledningen till att jag nämner detta är att jag har insett att jag blivit vuxen och tråkig. Tiden då man kunde roa sig i timmar men en nalle är sedan länge försvunnen. Men bara att sitta här och slänga ett öga på vårat lilla Lo djur, medans hon springer om kring med sina dockor och nallar. Får en att känna sig lite nostalgisk. Man mins de sommardagar man sprang runt ute i Smalås, och lekte med mina kära grannar. Jag kan inte låta bli att längta tillbaka.


Nu ska vi ut och promenera, jag funderar på att köpa pappas "billiga" kamera. Hanns nya dyra kostar 15 000 kr. så ni får själva tänka er vilket beslut jag står in för. Men allt ska testas innan man köper det. så förvänta er en hel del bilder om två timmar.                      


Äntligen framme

Tåg är hemska. Det är emot min svenska natur att sitta inträngd i ett minimalt utrymme, i tre timmar. Låt oss erkänna vi är inte lika folkkära som vi utger oss för att vara. Plus att man är fyra gånger för stor för alla lokala transportmedel som finns. Varför låter man dvärgar designs bussar och tåg. (jag utelämnar flyg plan för till och med dvärgar borde ha svårt att få platts i dem)


Men jag hade i alla fall en jätte mysig hund precis bredvid mig som fick hela resan att bli lite bättre.  Vilket på minner mig jag måste skaffa ett husdjur. Detta har blivit lite av en grej. Jag vill verkligen skaffa ett lite mysigt djur att komma hem till på kvällarna. (I brist på mysiga flickor, som ändå bara har en tendens att överge en^^) men detta betyder tyvärr att en annan levande varelse är helt beroende av mig. Det är något jag inte klara av.  Ne nu får det vara nog med blödiga in lägg. Ska sätta mig och kolla på Rambo nu så man kan sluta tänka på fluffiga hundvalpar.        


Ett liv i lyx

Jahopp då ska man åka till Malmö igen. Leva i lyx en hel helg. Bara att få all mat lagad till än är helt underbart. Men jag kommer också bo i pappas galet fina lägenhet som till och med har telefon i duschen(säker på att det kan bli en hel del intressanta samtal där inne ^^ ) alla kan behöva an pappa som bor i en lyxlägenhet lite då och då. Spendera en helg på att träffa familjen (eller iaf delar av den) ströva runt på gatorna i Malmö och kanske till och med ta ett dopp i gamle mannens jacuzzi. Låter inte helt fel som moväxling. Inte för att det är något fel på student livet. Men för mig känns det lyxigt att handla på ica ^^                  


Dagens tanke:

Ni vet de där tre tårna i mitten av våra fötter som egentligen inte har något allmänt namn, utan bara finns där. De har för mig alltid ansetts som onödiga små stumpar. De ser inte bara allmänt äckliga ut(precis som de andra tårna). Utan blir ofta misshandlade på alla möjliga sätt, och  orsakar därigenom onödigt lidande. Jag har så länge jag minns kallat dem tattartår... Min fråga till folket är vad i ... heter de??


denna dagen var dagen för bra kommentarer på skolan. tyvärr har jag minne som... (hmm jag kommer inte på något som har mycket sämre minne än mig) .....ja, jag kommer i alla fall inte ihåg alla. Men här är antagligen de tre bästa:


Om du inte lyckas första gången, så förstör alla bevis på att du försökt


hmm slutsatser gör jag bara när jag är för trött för att tänka

men f** erfarenhet kommer alltid efter jag behöver den !!
                          


blod, svett och tårar

Woooohhoowww. Efter allt blod, svett och tårar (mest blod) så är de äntligen klara!! Jag kan inte säga att jag e stolt, men jag är .. nöjd (ett ord som inte skall underskattas) Mina föredetta slöjdlärare skulle minst sagt vara besvikna på mig om de såg mitt skåp. Men jag får stående ovationer från mina nya.(vilket känns rätt illa.) i morgon kommer de upp på bloggen så ni får se vad jag har för mig på dagarna (jag sitter inte bara här och skriver även om det verkar så ibland)Funderar på att se om jag kan sälja dem ...


När ska det hända något ?

Ännu en dag har kommit, allt flyter på som vanligt. Visst kan man fån en känsla av lite tristes när man vaknar upp på morgonen. Man ligger där i samma gamla säng i samma gamla rum. Och ska upp och leva dagen som man troligt vis ändå inte kommer komma ihåg om en vecka eller två. Ja det e lätta att tycka livet är onödigt och jobbigt på morgonen. Man drömmer sig bort till en värld full av äventyr och mysterium. Helt fri från jobb och måsten.


I dag när jag satt och åt frukost så insåg jag att den drömmen kanske inte är så långt bort. Det pratade nämligen om MONSTER på radion. De hemska monstren är otroligt farliga. Experterna säger till och med att de kommer orsaka en katastrof.  Och här kommer det häftigaste vi ska döda dem, och det gör inget om vi utrotar des kusiner på kuppen. Inte en enda får överleva! Dagen jag väntat på!! Kom igen stränga bågarna, vässa långsvärden. Nu ska vi ut på monster jakt. vi kommer bli hjältar genom att rädda byar (å kanske en och annan prinsessa) från dessa ohyggliga bestar...... ehmmm.... 


image19

 Oki de vara bara små ynkliga nyckelpigor i... Norge... Men till mitt försvar så sa de på radio att de var stora som bilar.. men alvarligt hur mycket liv kan det bli över småkryp.(ett litet bevis på hur tråkigt vi har i vårt lilla land) Här har ni en länk så ni kan se galenskapen själva:  tv4


Avatar

Nu ska jag ge alla människor ett litet tips om man vill fördriva sin tid på ett hyfsat bra sätt. Avatar the last air bender. Galet flummig serie som finns på svenska och engelska (engelska rekommenderas) jag vet att det finns många fördomar mot manga. Men gen denna serie en chans jag lovar att ni inte kommer ångra er (om ni nu inte tycker det är jobbigt att skratta)

image15

Tänker inte berätta så mycket om serien för att inte avslöja en massa. Men om du har 30 minuter över så gå in på denna sidan: www.avatarfan.nl  

         

om du är lite skeptisk så starta på andra säsongen Book 2: Earth avsnitt 31 -the desert. (David detta kan ge dig duktiga + poäng hos Johanna, du kan tacka mig sen)   


Ny lägenhet på g

Idag var jag och olle iväg och kollade på vår nya ungkarslya. Verkade som en fin och trevlig lägenhet... det kommer vi nog snabbt att ändra på men det är bra att veta att den har potential till det^^ att kolla på lägenheter är alltid lika skoj. Att gå runt och få en in blick i en annan människas liv bara genom att kolla på hur de har det. Jag med min minst sagt livliga fantasi, får alltid ihop alla möjliga olika teorier om människan som bor där. En obäddad säng kan lätt förvandlas till en mordplats. Snart har jag fått för mig att anledningen till att de hyr ut lägenheten igen inte alls är för att ägaren skaffat familj utan i själva verket blivit mördad och nu hyr den onde men lite charmige hyresvärden ut den till nästa intet ont anande offer.(Den lätta går jag inte på, skriker jag högt och springer snabbt ut ur lägenheten) men denna gången var tjejen som för till fället bor där med. En stor besvikelse för lilla mig hon lämnade verkligen inget åt fantasin. Hon berättade allt om sig själv var minsta lilla detalj..... skild, fått nytt jobb och måste flytta... och allt var galet tråkigt.


Men i alla fall så har vi (jag) redan planerat rumsuppdelningen. Jag får största rummet (för att jag är störst^^ och det e jag som planerar) olle får rummet bredvid köket och John får........... förrådet. (John om jag får en falaska vin, så kan vi diskutera saken.)                     


Dela med dig till dina medmänniskor.

Efter dagens strider så lämnar jag fältet som en förlorare. Och min tumme vet att den lever. Om jag någonsin sagt att sy är för fjollor så ångrar jag mig nu. Men nog om det! i dag har både jag och olle gjort kyckling. Det är väl ungefär där toppen på våra matlagningsskills ligger. Där i mot vill i alla fall jag gärna göra något nytt, så om det är någon som sitter inne med något galet recept. Var inte så girig, dela med dig till dina medmänniskor. Jag lovar att nämna ditt namn varige gång jag serverar det (skulle vara festligt att servera olles dallriga kycklinglår på en dejt någon gång)  image14


Bilden kanske inte ser så aptitretande ut men det luktade gott... olle står för servering, till lagning och inköp(jag e också förvånad)men här har ni dem i all fall olles dallriga kycklinglår (om ni vill se olles riktiga "kyckling" lår så ska jag försöka över tala honom till att ta en bild senare i kväll)
 
  

Jag har dessutom tänkt lära mig spela hallelujah på gitarr, ni vet den låten från Shrek.(Den beskriver så väl den känsla man får så där två veckor in i ett förhållande=P) Kommer troligtvis sluta med att jag lär mig introt sen hittar jag någon annan låt som jag tycker är rolig. Så fortsätter det i den onda cirkeln.


Det är krig !!!

Nu ger jag upp att sy e bara inte min grej!!
Jag har suttit i två timmar och inte kommit någon stans. Min queen är en ond diktator som vägrar låta mig använda henne. Plus att den onda lilla saken sticker mig hela tiden, min tumme ser nu ut som en nål dyna. Mina nerver håller just nu på att förhandla om en vapen vila. Får se om jag vågar ta upp striderna igen i eftermiddag.Är allmänt seg i dag. Jag och olle var ute och sprang i går kväll. (jo även jag får dumma idéer ibland)men jag måste sprungit på rätt bra för olle tog inte en andra runda som han brukar göra. Finns förövrigt inget som känns mer frustrerande, än när man ligger i hallen och kippar efter andan. Och lill kusinen klappar en lite lätt på axeln, för att sedan ge sig ut på en lite längre runda.      


Ett tack till alla tittare

När jag kom hem i söndags märkte jag att mina tittarsiffror skjutit i höjden!!( tack Tobbe, men du vet att falsk marknadsföring är förbjuden va ^^ ) Jag är lite förvånad att människor verkligen är inne och läser mina förvirrade tankar och funderingar^^ jag ska försöka att inte tråka ute er med oväsentligt nonsens även om det är vad min hjärna är upptagen med 95% av dygnet (de resterande fem använder jag mestadels till överlevnad)
 


image12

(jag har länge undrat vart världen är på väg. i värnamo nyheter har de redan svaret)


Just det jag ska inte glömma att jag kommit ett steg närmare att bli internationell. pratade med en människa i frankrike i dag..(woooowww) lovade i alla fall att hälsa Sverige.... Öhhmmm, ee ...... hej ...      


I am lazy

Nu när helgens negerbollsätande och energi drycksdrickande har avtagit, (7 burkar på en kväll, testa inte det hemma ungar) så börjar det vanliga livet igen. Stannade kvar i skolan till 18:00 i dag. Jag tror jag borde känna mig duktig. Men om sanningen ska fram känner jag mig bara dum. Jag är trött, utsliten och åt för första gången i dag för tio minuter sedan. Om livet går ut på att jobba så kommer jag ha det svårt ^^ mina bröder har tagit de generna. Och jag hoppas det be håller dem. Jo jag vet hårt arbete betalar sig själv i slutändan.. men lathet  tjänar jag på direkt^^


Dagens citat:

Ambition is a poor excuse for not having enough sense to be lazy.   


Igång igen efter en långhelg

Äntligen hemma igen och inte allt för många timmar kvar tills det äntligen är måndag igen......


Oki allvarligt trodde någon på det ??  saknar redan gamla Gislaved. Staden i sig är väl inte mycket att sakna (inte en affär öppen på en lördag efter middag.. men tack för värmen ica) men ni människor som bor i denna lilla bortglömda stad, bara ni förtjänar att hamna på kartan. Helt hemskt är det inte att vara hemma igen. Min säng var efter längtad. Johns soffa möter inte riktigt mina krav på en god sömn.
 

Helgen har varit ... intressant och en aning omtumlande. Lördagen var efter många om och men den av de bästa kvällarna på väldigt länge. Jag fick bland annat låna Johns bil.


 jag viste inte att jag saknat det så mycket, men frihet känslan av att köra bil är helt underbar. Man känner kraften bilen har i sig, låter foten långsamt tryckas ner mot golvet. Jag hör ruset från motorn, jag känner mig manligare och manligare för varige sekund som går. Låten "Born to be wild" skrålar från stereon..... Albin det e miljöväg här, då ska man hålla 30 km.... min manlighet är som bortblåst....  Albin det är 30 inte 50 här, det har jag läst på teorin.... De svindlande hastigheter jag nyss var uppe i, känslan av frihet. Är helt plötsligt som utbytt, jag vill trycka pedalen i botten och höja volymen på stereon. Fri het är en konstig känsla. Men när jag vrider på huvudet för att slänga ur mig en skön filmreplik ("Do you feel  lucky,,, well do you,, punk") så möts jag av ett leende som inte är från denna jord. Frihet är nog ändå inte så viktigt som en maktgalen man kan tro.


Sensmoralen av detta inlägg: usa kan behöva åka bil med en och annan körskoleelev från Gislaved                        


RSS 2.0